La inițiativa Federației Mondiale a Inimii și sub patronajul Organizației Mondiale a Sănătății și al UNESCO, data de 29 septembrie a fost declarată Ziua Mondială a Inimii, motiv pentru care, în luna septembrie, cluburile Lions din întrega țară promovează mișcarea, sub îndrumarea Lions Club District 124 România.

Astfel, în data de 22 septembrie 2017, cu începere de la ora 11.30, Clubul Lions Onix Reşiţa în parteneriat cu Lions Club Reşiţa Montana, Inspectoratul Şcolar Judeţean, Direcţia Judeţeană de Sport şi Tineret, Centrul de Prevenire Evaluare şi Consiliere Antidrog Caraş-Severin, Universitatea “Eftimie Murgu”, Casa de Cultură Studenţească Reşiţa şi Primăria Municipiului Reşiţa, organizează Crosul Inimă de Leu, care are drept obiectiv reducerea riscului bolilor cardiovasculare.
Regulamentul Crosului „Inimă de Leu”:

Oferte echipament JomaOferte Joma

1. Scopul şi obiectivele:
Promovarea activității fizice la persoanele de toate vârstele având ca obiectiv reducerea riscului bolilor cardiovasculare
Angrenarea unui număr cât mai mare de cetățeni într-o acţiune organizată şi în practicarea sportului pentru toţi.
Promovarea sportului într-un cadru sănătos și implicarea comunităţilor locale în acţiuni de promovare a sportului și mişcării în aer liber.
2. Organizatori:
Competiţia va fi organizată de Clubul LIONS ONIX Reșița în parteneriat cu Direcţia Judeţeană pentru Sport şi Tineret Caraş-Severin, Club Lions Montana Reșița, Inspectoratul Şcolar Judeţean Caraş-Severin, Primăria Municipiului Reșița, Centrul de Prevenire, Evaluare și Consiliere Antidrog Caraș-Severin și Universitatea Eftimie Murgu Reșița.
3. Data şi locul desfăşurării crosului:
22 septembrie 2017, ora 12.00.
TRASEUL – START- Parcul Tricolorului din Lunca Barzavei (Govandari – Reşiţa).
4. Programul și categoriile de participare:
Ora 11:30 – înscrierea concurenţilor cls.V-VI-VII-VIII, IX-XII.
Ora 12:00 – Start Copii cls. V – VI fete
Ora 12:15 – Start Copii cls. V – VI băieți
Ora 12:30 – Start Copii cls. VII – VIII fete
Ora 12:45 – Start Copii cls. VII – VIII băieţi
Ora 12:50 – Start Copii cls. IX – XII fete
Ora 13:00 – Start Copii cls. IX – XII băieţi
Ora 13:15 – OPEN – studenți, cetățeni doritori de a participa la cros cu varste cuprinse între 20 – 50 de ani.
– Ora 13:40 – Premierea participanţilor
5. Înscrierea concurenţilor:
Înscrierea se face la locul de start începând cu ora 1130 de către profesorul însoţitor, pe baza unui tabel nominal semnat şi ştampilat de către unitatea şcolară, care să cuprindă viza medicală (apt pentru sport).
6. Titluri şi premii:
Se vor întocmi clasamente individuale la fete și băieți separat şi se vor acorda premii constând în diplome, medalii şi tricouri.

Oferte Joma

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.