Fetele din Banat nu se lasă și câștigă un nou meci de campionat. Pe arena „Colterm” din Timișoara, ACS Banat Girls a surclasat astăzi cu 8-0 echipa locală Juventus, într-un meci din etapa a doua a Ligii a III-a de fotbal feminin, Seria a 2-a.

Elevele antrenorului Daniel Amariei au făcut legea și în această partidă, în care nu au avut niciun fel de probleme. Opt goluri au marcat fetele din Banat, astfel că după două etape acestea au punctaj maxim și un golaveraj remarcabil, 15 goluri marcate și niciunul primit. Din nou Denisa Burdan a fost principala marcatoare a formației, cu patru reușite, lista fiind completată de Rebeca Ursachi (două goluri), Georgiana Dabega și Elena Ruvilă, ambele cu câte un gol.

Oferte echipament JomaOferte Joma

ACS Banat Girls: Francesca Kovacs – Natalija Bozilovic, Florina Buha, Georgiana Dabega, Daria Zglimbea – Mădălina Gînju, Miruna Apro, Elena Ruvilă, Denisa Burdan – Georgiana Radulov, Rebeca Ursachi. Au mai intrat: Florica Șain, Manuela Jula și Tabita Grumeza.

În etapa viitoare, de pe 8 octombrie, ACS Banat Girls Reșița va sta. Fetele din Banat vor disputa următorul meci oficial pe 15 octombrie, cu Atletic Drobeta Turnu Severin, în deplasare, în primul tur al Cupei României.

Oferte Joma

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.