Bucurie mare în această după-amiază în Valea Domanului. CSM Școlar Reșița a obținut calificarea în șaisprezecimile de finală ale Cupei României, după ce a învins pe Pandurii, în turul 4, cu scorul de 7-5 (după lovituri de departajare).

Rosso-nerii au deschis scorul în minutul 6, când Sebastian Velcotă l-a învins cu o lovitură de cap pe D. Popescu, însă gorjenii au egalat un minut mai târziu, prin Gabriel Dodoi. După 1-1 la pauză, dar nu înainte ca Himcinschi să rateze o mare ocazie în minutul 20, în repriza secundă elevii lui Roco Sandu și Lucian Dobre au avut posesie și un joc ofensiv care nu a adus însă nicio modificare pe tabela de marcaj. S-a intrat în prelungiri, unde Reșița începe bine, cu golul lui Fabian Himcinschi, din minutul 93, însă Pandurii mai egalează o dată, în minutul 99, prin Dănăricu. Introdus în minutul 101, atacantul George Beloescu ratează și el incredibil, în minutul 112 și până la urmă se ajunge la lovituri de departajare. Unde rosso-nerii au fost mai inspirați și au marcat de cinci ori, față de numai trei reușite ale oaspeților. Liuba a executat primul și a înscris (3-2), apoi Bujor a egalat (3-3). A venit rândul lui Breșneni să puncteze din nou pentru CSM (4-3), iar Rus de la Pandurii a ratat. Beloescu a făcut 5-3, Dănăricu a înscris pentru Pandurii (5-4). Și Andrei Vaștag a transformat pentru rosso-neri (6-4), iar Lung a înscris și el (6-5). Mijlocașul Cristi Poiană a fost decisiv pentru gazde, a înscris și CSM Școlar Reșița s-a calificat în șaisprezecimi cu scorul general de 7-5 (5-3 la lovituri de departajare). Pentru calificarea în următoarea fază a Cupei României, CSM Școlar va primi 3.000 de euro de la FRF. Următoarea adversară a rosso-nerilor va fi mai mult ca sigur o echipă din Liga I.

Oferte echipament JomaOferte Joma

CSM Școlar: Zimmermann – B. Szijj, Dulap, Doda, Liuba (cpt.) – A. Vaştag – Negoescu (min. 64, Costescu; min. 78, Muselin), Breșneni, Poiană, Velcotă (min. 76, Costin) – Himcinschi (min. 101, Beloescu). Rezerve: Petruţ – Iova, Bloju, Muselin, Costin, Costescu, Beloescu. Antrenori: Roco Sandu și Lucian Dobre.

Oferte Joma

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.