Cea mai titrată sportivă din Bocșa, fotbalista Laura Rus, va organiza și în acest an competiția care îi poartă numele. Cupa Laura Rus, a cărei primă ediție a avut loc în decembrie 2016, are ca scop promovarea fotbalului feminin și descoperirea de noi talente.

Ediția inaugurală s-a desfășurat anul trecut în sala de sport din cartierul bocșean „Nufărul”, iar pentru ediția 2017, Laura Rus își dorește ca întrecerea să se desfășoare în municipiul reședință de județ, Reșița. Astfel, Sala Polivalentă din Reșița va găzdui pe 17 decembrie 2017 cea de-a doua ediție a Cupei Laura Rus.

Oferte echipament JomaOferte Joma

„Dacă anul trecut am avut în competiție echipe de junioare până în 15 ani, în acest an îmi doresc să ridic ștacheta, să vină echipe cu jucătoare de 15-18 ani. Mă bucur că la prima ediție au venit mulți iubitori de sport la sală, care s-a dovedit a fi neîncăpătoare. Încurajată de reușita primei ediții, aștept pasionații de sport la Sala Polivalentă din Reșița, în luna decembrie”, a spus Laura Rus, care a jucat săptămâna trecută pentru naționala României, în meciul contra Italiei, din preliminariile Campionatului Mondial de Fotbal Feminin 2019.

Prima ediție a Cupei Laura Rus a fost câștigată de echipa Real Craiova.

Oferte Joma

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.