Banat Girls Reșița, la ultimul antrenament înaintea startului oficial
Banat Girls Reșița, la ultimul antrenament înaintea startului oficial

În primul meci din noul sezon al Ligii a III-a la fotbal feminin, Seria a 2-a, ACS Banat Girls Reșița a învins duminică, 24 septembrie, formația Atletic Drobeta Turnu Severin, cu scorul de 7-0 (2-0). Partida a avut loc pe stadionul din Gătaia, județul Timiș.

Elevele antrenorului Daniel Amariei au debutat cu dreptul în noua ediție de campionat și din start și-au arătat intențiile de promovare. Noua casă a echipei bănățene de fotbal feminin este Gătaia, pentru că la Reșița driblingurile politice le-au lăsat pe fete în ofsaid.
Jocul cu Atletic Drobeta Turnu Severin a fost la discreția „fetelor din Banat”, care au dat recital. Denisa Burdan (trei goluri), Miruna Apro (două goluri), Elena Ruvilă și Georgiana Dabega, câte un gol, au semnat reușitele prin care ACS Banat Girls s-a impus cu 7-0, în primul meci din Seria a 2-a a Ligii a III-a de fotbal feminin. Cu acest prilej, în echipa mare au debutat două dintre junioarele talentate provenite de la grupa de U15, Rebeca Ursachi (titulară) și înlocuitoarea sa, Florica Șain.

Oferte echipament JomaOferte Joma

„S-a văzut diferența de valoare dintre noi și echipa adversă. Păcat de accidentarea Marinelei Hasna, în prima repriză, dar sperăm să nu fie nimic grav”, avea să spună după meci antrenorul echipei Banat Girls, prof. Daniel Amariei.

Banat Girls: Francesca Kovacs – Natalija Bozilovic, Florina Buha, Manuela Jula, Daria Zglimbea – Mădălina Gînju, Miruna Apro, Elena Ruvilă, Marinela Hasna – Rebeca Ursachi, Denisa Burdan. Au mai intrat: Georgiana Radulov, Georgiana Dabega și Florica Șain.
În etapa viitoare, Banat Girls va juca pe 1 octombrie în deplasare cu Juventus Timișoara.

Oferte Joma

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.