Talentata fotbalistă Laura Rus împlinește astăzi 30 de ani. Dintre care, mai bine de jumătate i-a dedicat sportului. Frumoasa aniversare o găsește la muncă, în Cipru, alături de colegele sale de la Apollon Ladies Limassol, în așteptarea „dublei” din Liga Campionilor, cu puternica formație suedeză, Linköping.

După ce a marcat trei goluri pentru Apollon în grupa de calificare și a jucat din nou pentru echipa națională a României, în primul meci al tricolorelor din preliminariile Campionatului Mondial 2019, bocșeanca Laura Rus rămâne la fel de concentrată în drumul său.

Oferte echipament JomaOferte Joma

„Îmi doresc să fiu sănătoasă, cred că este cel mai important. Dacă e să stau să mă gândesc, îmi doresc multe :), vreau să fac posibilă a doua ediție a Cupei Laura Rus și, de ce nu, îmi doresc o calificare cu Naționala la Mondiale!”, a mărturisit Laura Rus pentru cssport.ro.

Prezentă la Reșița, la cursul pentru obținerea licenței FRF Grassroots, Irina Giurgiu, antrenorul principal al naționalei U15 de fotbal feminin a României, aflată și în staff-ul tehnic al naționalei de senioare, a avut cuvinte de laudă la adresa Laurei Rus. „Laura Rus este o fată foarte talentată, îmi place foarte mult și cum se comportă în teren și în afara lui. Din punct de vedere al meciului, ea de câte ori intră și joacă pentru echipa națională, o face foarte bine și noi, cei din staff, ne bazăm în continuare pe ea. Ca și un plus, s-a înscris și ea la licența D și o să primească și ea diploma cu prima ocazie, când o să ne întâlnim”, a precizat Irina Giurgiu.

Oferte Joma

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.