Bocșeanca Laura Rus a fost titulară în naționala României, în meciul contra Italiei, din preliminariile Campionatului Mondial de fotbal feminin din 2019. Italia s-a impus cu 1-0, după autogolul Andreei Corduneanu, din minutul 77.

Laura Rus, care evoluează în acest sezon la Apollon Ladies Limassol, a venit din Cipru cu speranțe mari la echipa națională. În primul meci al României din campania de calificare la Mondialul din 2019, Lala a jucat până în minutul 85, când a fost înlocuită cu Mara Bâtea.

Oferte echipament JomaOferte Joma

„România-Italia 0-1, în debutul preliminariilor pentru Mondialul din 2019. Fetele au jucat bine și am fost în cea mai mare parte a jocului egale italiencelor. Doar un autogol a făcut diferența.
Ne rămâne un drum lung de parcurs în această calificare, pe data de 20 octombrie vom întâlni Belgia, iar pe 24 vom juca din nou împotriva Italiei. Ambele meciuri vor fi in deplasare”, a scris Laura Rus pe un site de socializare.

„Avantajul cel mai mare este că tu faci ceea ce te face să fii împlinit, așa cum am mai spus-o. În viață trebuie să ne urmăm visul pentru a ne atinge obiectivul. Atunci când îți dorești cu adevărat să faci un lucru bun, nu este totul ușor, lucrurile mărețe cer sacrificii. Timpul petrecut în cantonamente, antrenamentele grele, absența familiei, te fac uneori să cedezi puțin, însă un învingător își revine și-și urmează traiectoria”, mai spune bocșeanca Laura Rus.

Foto: Cristi Vescan

(imagine preluată de pe pagina de facebook a Laurei Rus)

Oferte Joma

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.