Intențiile echipei Progresul Ezeriș sunt clare. Vorbele sunt fapte reale. După a treia victorie consecutivă, echipa antrenată de profesorul Cristian Șodâncă a trecut pe primul loc în Liga a V-a, Zona Reșița. Progresul Ezeriș a învins pe ACS Comorîște cu 9-1, într-un meci din etapa a patra a competiției.

Proresul Ezeriș, formație care își dispută meciurile de pe teren propriu pe Stadionul „Gloria” din Reșița, are trei victorii din tot atâtea posibile în actuala ediție de campionat. Cea de-a treia victorie a venit duminică, 1 octombrie, acasă cu ACS Comorîște. Astfel, Ezerișul a acumulat 9 puncte și a urcat pe primul loc, depășind-o momentan pe CS Vrani, aflată pe poziția secundă, cu 7 puncte. Se așteaptă însă decizia Comisiei de Disciplină a AJF Caraș-Severin în cazul partidei Voința Șoșdea – CS Vrani, nedisputate din cauza faptului că gazdele nu au avut asistență medicală. Ezerișul poate deveni lider duminica viitoare, în cazul unui succes în derby-ul de la Vrani.
Revenind la meciul de astăzi, pe pe Stadionul „Gloria” din Reșița, să spunem că Progresul Ezeriș a făcut legea în teren, marcând de nouă ori: Viorel Drăgoi (min. 13 și 84), Alin Man (min. 20 și 24), Horea Marișescu (min. 31 și 42), Denis Guțu (min. 35), Păunel Secula (min. 59) și Gabriel Vămanu (min. 75). Golul de onoare al oaspeților a fost marcat de Florin Botoș, în minutul 27.

Oferte echipament JomaOferte Joma

„A fost un meci viu disputat,în care experiența și valoarea superioara a echipei noastre și-a spus cuvântul. Am condus meciul de la un capăt la altul și nu am dat nicio șansă adversarilor, fiind 6-1 la pauză și cu un om în plus, în repriza a doua am redus motoarele și am așteptat finalul meciului deja cu gândul la meciul din etapa viitoare, de la Vrani, acolo unde putem deveni lideri”, a spus Cristian Șodâncă, antrenorul echipei Progresul Ezeriș.

Progresul Ezeriș – ACS Comorîște 9-1
Ezeriș: Varga, Secula, Vamanu, Dumitru, Guțu, Drăgoi, Rusnac, Măduță, Pisoi, Man, Marișescu. Rezerve: Suciu, Icob, Gîjiu, Duman, Rusu, Balauroiu. Antrenor: Cristian Șodâncă.
Comorîște: Abetegei, Stoian, Nichita, Olariu, Zăpîrțan, Botoș, Chelmu, Scaete, Ursu, Molin, Cerbu. Rezerve: Borca, Ivașcu, Sculici, Ger, Toma, Bulată, Munea. Antrenor: Cornel Micu.
Arbitri: Dorin Voina, Claudiu Gogu, Ilie Ciocoi, toți din Reșița. Observator: Silviu Haramuz (Reșița).

Rezultatele etapei a IV-a din Liga a V-a, Zona Reșița:
Recolta Rafnic – Granitul Surduc 5-1
Progresul Ezeriş – A.C.S. Comorîşte 9-1
A.S. Voinţa Lupac – Nera Socol 2-3
Voinţa Şoşdea – C.S. Viitorul Vrani (nedisputat, gazdele n-au avut asistență medicală)
Voința Răcăşdia a stat.

Clasament: 1. Progresul Ezeriş 9 p.; 2. Viitorul Vrani 7 p.; 3. Recolta Rafnic 7 p.; 4. Nera Socol 6 p.; 5. A.S. Voinţa Lupac 4 p.; 6. Voința Răcășdia 4 p.; 7. A.C.S. Comorîşte 4 p.; 8. Voinţa Şoşde 1 p.; 9. Granitul Surduc 0 p.

Foto: Petru Daniel Udrea

Oferte Joma

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.