CSM Școlar Reșița reintră astăzi în Cupa României. În turul 4 al fazei naționale, rosso-nerii întâlnesc, de la ora 14:30, o fostă prim-divizionară, Pandurii Târgu Jiu. Meciul are loc pe Stadionul „Mircea Chivu” din Valea Domanului.

După semieșecul de la Sibiu, cu Hermannstadt 2, elevii antrenorilor Roco Sandu și Lucian Dobre vor „să dreagă busuiocul” în această după-amiază, în fața propriilor suporteri, în meciul din Cupa României. Calificarea în șaisprezecimi ar aduce în contul clubului din Valea Domanului suma de 3.000 de euro oferită de FRF fiecărei echipe învingătoare.

Oferte echipament JomaOferte Joma

„Vom juca ofensiv și în meciul de Cupă. Nu ne vom pune pe două linii în apărare, ci vom ataca. La începutul sezonului am spus că noi singuri ne putem încurca și așa a fost. Am dominat toate meciurile de până acum și consider că ne-a lipsit inspirația din fața porții și poate și norocul. Trebuie să facem în primul rând un joc bun cu Pandurii pentru a ne putea califica”, a spus antrenorul secund Lucian Dobre.

Pentru meciul din această după-amiază, antrenorii nu pot conta pe Souleymane Keita și pe Sergiu Bactăr, în continuare accidentați.
Partida CSM Școlar Reșița – Pandurii Târgu Jiu va fi arbitrată de Alexandru Bălan (Deva), asistat de Călin Cimponeriu (Lugoj) și Claudiu Doarvoas (Mintia). Observatori: Cătălin Pașcanu (Cugir) și Louis Moisescu (Drobeta Turnu Severin).

Oferte Joma

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.