Plecată cu opt jucători la drum în această dimineață, Muncitorul Reșița a făcut minuni la Sfântu Gheorghe, în etapa a patra a Ligii I de futsal. Pentru câteva zeci de minute, formația reșițeană a uitat de toate problemele financiare și a învins cu 4-1 pe Spicom, obținând a doua victorie stagională.

Fără Iulian Mitru, Natanael Pungilă și Denis Mihuțescu, rămași acasă din motive obiective, Muncitorul a avut un lot restrâns, iar pentru prima oară în acest sezon, președintele de „avarie”, Antonie Burtea, a îmbrăcat echipamentul de joc, mai ales că din minutul 14 echipa a rămas și fără Flavius Fedor, accidentat după un contact cu un adversar. Antonie Burtea a fost astăzi, de nevoie, șofer, antrenor și jucător. După ce gazdele au deschis scorul, Muncitorul a reușit egalarea spre finalul primei reprize, în minutul 19, în urma unei lovituri libere de pe linia semicercului, Avramovici a „călcat” balonul în spate, de unde căpitanul Casian Doană a șutat cu forță și a înscris, cu toate că în fața sa se afla toată echipa adversă, baricadată fără succes în fața propriei porți. 1-1 la pauză, iar în repriza secundă Muncitorul a mai punctat de trei ori. Mai întâi, pe un contraatac finalizat de Avramovici, în minutul 30. Același jucător a reușit „dubla” în minutul 37, după o recuperare la mijlocul terenului. Golul 4 a fost marcat cu 18 secunde înainte de final, faza pornind din terenul Reșiței, la un corner pentru gazde, Sporea a recuperat și i-a pasat decisiv lui Casian Doană, pentru victoria superbă a Muncitorului, cu 4-1.

Oferte echipament JomaOferte Joma

Antonie Burtea și-a felicitat colegii pentru victorie, o victorie muncită și meritată, dar a și tras din nou semnalul de alarmă în privința situației dezastruoase în care se găsește Muncitorul Reșița din punct de vedere financiar. „Veștile nu sunt deloc îmbucurătoare, dacă zilele trecute anunțam acele discuții cu potențiali sponsori din Caransebeș și Oravița, acum anunț cu regret că a picat totul. Situația este dezastruoasă. Se pare că nici acel 1% care se aloca la Aquacaraș pentru sport, nu se va mai da. Vineri jucăm cu Deva acasă la noi, momentan nu avem bani pentru organizarea acestui meci. Dacă ar fi să dau acum un răspuns în privința sorții echipei noastre, aș putea spune că în proporție de 75 la sută ne desființăm”, a declarat Antonie Burtea pentru CSSport.

Muncitorul a început meciul în formula: Roland Jivan, Casian Doană, Flavius Fedor, Dorel Zamfir, Robert Păvan. Au mai intrat: Alexandru Avramovici, Nicolae Budai, Casian Sporea.
Rezultatele înregistrate azi în Liga I de futsal:
City’Us Târgu Mureș – Futsal Klub Odorheiu Secuiesc 1-7
Imperial Wet – CS United Galaţi 2-3
Spicom Sfântu Gheorghe – Muncitorul Reșița 1-4
Partida Autobergamo Deva – Dunărea 2005 Călărași va fi marți, 3 octombrie, de la ora 18:00.

Oferte Joma

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.