După două înfrângeri categorice în actualul sezon competițional, echipa de futsal Muncitorul Reșița a obținut luni prima victorie. Cu 7-4 (2-3) s-a impus formația reșițeană, în etapa a treia a Ligii I de futsal, în fața echipei City’US Târgu Mureș, într-un meci disputat la Sala Polivalentă din municipiul de pe Bârzava.

Reșițenii au condus cu 2-0, însă la vestiare s-a intrat cu avantaj de partea oaspeților, 2-3. În repriza secundă, gazdele au preluat conducerea pe tabelă și au câștigat primele puncte în actuala ediție de campionat. Eroul meciului a fost Casian Doană, care a marcat patru goluri pentru Muncitorul Reșița, câte un gol marcând Alexandru Avramovici, Natanael Pungilă și portarul Roland Jivan (acesta din urmă, din poartă în poartă, după ce oaspeții au scos portarul pentru a ataca în cinci jucători).
„Din punct de vedere financiar, cele două echipe care s-au întâlnit la acest joc seamănă ca două picături de apă. Lotul de jucători nu prea seamănă, adică noi avem câțiva băieți cu experiență, iar Târgu Mureș are în componență fotbaliști destul de tineri. Este clar că fotbal nu se face atunci când se ajunge la meci în ziua jocului. Adversarii noștri au ajuns cu două ore înainte de startul partidei și cum a spus și antrenorul lor, Târgu Mureș a căzut puțin fizic în repriza a doua. Sunt foarte fericit de prestația echipei mele și nu ca antrenor, ci ca și conducător. Antrenorul echipei este Iulian Mitru în totalitate. Este meritul lui și al celorlați jucători că am reușit să câștigăm acest joc, eu n-am niciun merit, pentru că nu eu antrenez această echipă. S-a văzut dăruirea și dorința de victorie a jucătorilor noștri și cred că am meritat să câștigăm. Din punct de vedere al jocului, cred că se vede o îmbunătățire. Din punct de vedere financiar, situația este aceeași, dar sunt convins că vom încheia acest tur de campionat. Dacă jocul echipei va fi unul bun, spectaculos și dacă vom avea rezultate, sunt convins că vor veni oameni potenți financiar lângă noi, atât din Reșița, cât și din județ. În continuare, campionatul se va întrerupe, pentru că, naționala de futsal va disputa returul cu Georgia, iar pentru noi va urma deplasarea de la Spicom Sfântu Gheorghe”, a declarat Antonie Burtea, președintele clubului Muncitorul Reșița.

Oferte echipament JomaOferte Joma

În etapa următoare, pe 1 octombrie, Muncitorul Reșița va evolua în deplasare, pe terenul echipei Spicom Sfântu Gheorghe.

Oferte Joma

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.