Marcel Vulpe
Marcel Vulpe

Noua echipă masculină de handbal a Reșiței va disputa duminică primul meci oficial pe teren propriu din scurta sa istorie. CSM Școlar întâlnește la Sala Polivalentă, de la ora 17, pe HCM Sighișoara, într-un meci din etapa a treia a Diviziei A de handbal masculin, Seria B.

Handbaliștii reșițeni vin după înfrângerea de la Târgu Jiu (29-39 cu CSU „Constantin Brâncuși”) și, după ce au stat în etapa a doua, sunt dornici să le arate fanilor că pot face față cu brio eșalonului în care joacă, chiar dacă sunt o echipă în formare.

Oferte echipament JomaOferte Joma

„Neavând meci în etapa a doua, în prima săptămână după meciul de la Târgu Jiu antrenamentele au fost mai ușoare, iar în această săptămână premergătoare jocului cu HCM Sighișoara, am pus accentul pe apărare. Băieții s-au pregătit serios. Vrem să câștigăm neapărat duminică, să avem și noi o primă victorie acasă. Probleme medicale în cadrul lotului nu sunt, nimeni nu este accidentat. Așa cum am spus, am pus accentul pe apărare, după ce am vizionat meciul dintre Târgu Jiu și Sighișoara”, a spus antrenorul rosso-nerilor, Marcel Vulpe.

Antrenorul formației reșițene așteaptă fanii la Sala Polivalentă, să-i susțină pe handbaliștii reșițeni. „Îi așteptăm să vină în număr cât mai mare, deoarece este primul nostru joc acasă. Să-i vadă pe băieți cum joacă, mai ales că prima etapă am jucat-o în deplasare și diferența de scor nu reflectă realitatea din teren. Sper să le demonstrăm iubitorilor sportului de la noi că suntem o echipă bună, chiar dacă suntem o echipă în formare. Nu zic foarte bună, pentru că mai este mult de lucru. Principalul nostru obiectiv este formarea unei echipe competitive, iar dacă suntem în prima jumătate a clasamentului, chiar ne-am bucura. Eu nu cunosc nicio echipă din această serie, pentru a-mi face o idee asupra potențialului fiecăreia și cam pe unde ne-am situa noi. Pentru mine, este o necunoscută fiecare joc”, a mai spus Marcel Vulpe.

Partida CSM Școlar Reșița – HCM Sighișoara este duminică, 1 octombrie, de la ora 17:00, la Sala Polivalentă. Vor arbitra: B.Ciobea(AG)/B.Dordea(SB). Tot duminică mai sunt programate meciurile: CSM Oradea – CNE Sighișoara, CSU Politehnica Timișoara – ADEP Satu Mare, HC Sibiu – CS Minaur II Baia Mare, CSU „Constantin Brâncuși” Târgu Jiu – Universitatea Craiova. CS Universitatea Cluj va sta.
În clasament, conduce Universitatea Cluj, urmată de CSU „Constantin Brâncuși” Tg. Jiu și CSM Oradea, toate cu câte 6 puncte. CSM Școlar Reșița ocupă locul 8, fără niciun punct.

Oferte Joma

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.