CSM Școlar Reșița a câștigat primul meci oficial pe teren propriu din istoria noii echipe de handbal a orașului de la poalele Semenicului, 35-29 (15-13), în etapa a treia a Diviziei A, Seria B. Primul succes al rosso-nerilor în actuala ediție de campionat s-a conturat după evoluția mai atentă din repriza secundă.

Un public mai numeros decât de obicei, printre care și două galerii, cea clasică, prezentă meci de meci, dar și surpriza venită dinspre gruparea de suporteri care încurajează în mod constant echipa de fotbal din Valea Domanului.

Oferte echipament JomaOferte Joma

„A fost o partidă grea, băieții de la HCM Sighișoara ne-au pus probleme la început de joc. Dar, pe parcurs ne-am mobilizat și am preluat conducerea, după care am simțit o energie de la public și a fost mai bine în a doua repriză, zic eu. Vreau să le mulțumesc suporterilor, îi așteptăm în număr cât mai mare să vină să ne susțină și promitem să nu-i dezamăgim. Vom juca etapa următoare la Craiova, ne vom pregăti săptămâna aceasta și sperăm să facem un meci bun și acolo”, a declarat handbalistul Raul Heimbach, autor a 8 goluri în meciul cu HCM Sighișoara.

CSM Școlar Reșița este pe locul 7 în clasament, cu trei puncte (din două meciuri) și va juca duminică, 8 octombrie, în deplasare cu CS Universitatea Craiova, ocupanta locului 8, tot cu trei puncte, dar din trei meciuri.

Oferte Joma

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.