În etapa a treia a Campionatului Național de Handbal al Junioarelor III, Seria G, echipa Liceului Teoretic „Traian Vuia” Reșița a fost învinsă pe teren propriu, de ACS Leu Giarmata, cu 24-22. A fost prima înfrângere a elevelor profesoarei Lucia Moruț, după două succese care le propulsaseră pe primul loc al clasamentului.

Dușul rece a venit la un meci pe teren propriu, în sala de sport a Liceului Teoretic „Traian Vuia” din Reșița, unde micuțele handbaliste pregătite de prof. Lucia Moruț nu au prins o zi tocmai bună. Se miza pe o victorie reșițeană, având în vedere victoriile repurtate în alte dăți de „Traian Vuia” în meciurile cu ACS Leu Giarmata. Nu a fost să fie, pe fondul unui joc nesigur al reșițencelor în faza de atac. Un eșec totuși asumat, în condițiile în care echipa reșițeană are în componență câteva jucătoare mai mici ca vârstă decât adversarele întâlnite. Profesoara Lucia Moruţ a criticat voalat arbitrajul, dar şi-a felicitat elevele şi a subliniat că echipa sa va continua să lupte pentru victorie la fiecare meci.

Oferte echipament JomaOferte Joma

„Cu Giarmata a fost un meci foarte greu, sportivele mele fiind mai mici cu un an sau chiar doi. Fetele mele au prins o zi mai puţin fastă, probabil că s-au şi speriat. Au fost mai mulţi factori care au influenţat rezultatul. Nu jucăm doar noi şi echipa adversă, este vorba şi despre alţi factori care au influenţat acest scor. Dar noi mergem mai departe, ele sunt micuţe, le felicit pentru devotament şi curaj. Mergem mai departe cu fruntea sus, pentru că la această generaţie noi mai avem încă un an, doi sau chiar trei. Când intri în teren, o echipă câştigă, alta pierde. Am pierdut, continuăm, am învins, continuăm”, a declarat prof. Lucia Moruţ, după meciul pierdut acasă cu ACS Leu Giarmata.

„Traian Vuia” Reșița: Bianca Diaconiță, Bianca Gherman – Roxana Voina (9 goluri), Denisa Sorescu (7), Marisa Munteanu (3), Ioana Danielescu (2), Ruth Spiridon (1), Mădălina Pîrvulescu, Mădălina Voicu, Ana-Maria Bosioc, Bianca Struță, Anabelle Păun. Din lotul echipei reșițene mai fac parte Alessia Diaconescu, Slageana Radosavlevici și Rebeca Imbri.

În etapa viitoare, duminică, 8 octombrie, echipa reșițeană va juca tot acasă, adversară fiind echipa de pe primul loc, ACS Traian Lalescu Hunedoara.

Oferte Joma

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.