Luptele cuceresc medalii după medalii la Jocurile Francofoniei, care au loc în aceste zile în Afriva de Sud. Bucurie mare ne-a adus Vlad Caraș, sportivul legitimat la Clubul Sportiv Municipal Reșița cucerind luni seara medalia de aur la categoria 97 kg.

Așa cum și-a propus, elevul antrenorului emerit Adrian Dacica a urcat pe cea mai înaltă treaptă a podiumului de premiere. Drumul spre aurul categoriei 97 kg a început cu victoria în fața congolezului Jordan Mpoyi Makwika. Vlad Caraș a trecut rând pe rând de toți adversarii, iar în urma unei finale spectaculoase urmărite cu sufletul la gură, prin intermediul TVR HD, de către prietenii de la Reșița, și-a adjudecat binemeritata medalie de aur.

Oferte echipament JomaOferte Joma

„Am avut patru meciuri, cu luptători din Congo, Senegal, Camerun și Franța. Mi-a fost cam rău, am avut febră în aceste zile, a fost destul de greu pentru mine în timpul meciurilor. Dar, până la urmă am izbândit și sunt foarte fericit că mi-am atins obiectivul. Mi-a plăcut atmosfera din sală, am avut o supergalerie”, a declarat campionul Vlad Caraș.
Antrenorul emerit Adrian Dacica și-a manifestat și el bucuria pentru reușita elevului său: „Așa cum mă așteptam încă de acum câteva săptămâni, Vlad nu ne-a dezamăgit. Am fost sigur că va face un concurs bun. Și-a reconfirmat valoarea, mă bucur pentru rezultatul obținut în Coasta de Fildeș.”

România a cucerit până luni seara 12 medalii la lupte libere. Două au fost de aur, una dintre ele aparținând sportivului nostru, Vlad Caraș. Luptătorii români prezenți acum în Coasta de Fildeș sunt însoțiți la Jocurile Francofoniei de doi antrenori reșițeni: Andrei Franț (lotul masculin) și Valentin Popescu (lotul feminin).

Oferte Joma

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.