Fortuna este una dintre agențiile de top atât offline, cât și în mediul online, unde se numește eFortuna. Am început cu concluzia principală, la care am ajuns după ce am analizat oferta operatorului intrat pe piața europeană încă din anul 1990, la Praga.

Înainte de vorbi despre oferta propriu-zisă, trebuie să spunem că această casă de pariuri a intrat în România preluând cele 600 de agenții stradale ale lui Publicbet. Offline-ul se completează cu online-ul, în sensul că în agenții există ghișeele Cashpoint, unde vă puteți alimenta cu bani cash contul deschis pe platforma electronică. Fără doar și poate, acesta reprezintă un atu al Fortunei, bookmaker care a punctat la capitolul notorietate prin parteneriatul semnat cu Federația Română de Fotbal.

Oferte echipament JomaOferte Joma

Sporturi pe care se poate paria

În ceea ce privește oferta ca sporturi acoperite, trebuie spus că eFortuna se situează în prima jumătate a „ierarhiei” operatorilor la care se poate paria online în România.

În momentul în care scriem aceste rânduri, putem paria pe: fotbal, tenis, baschet, handbal, volei, hochei pe gheață, rugby, sporturi de iarnă, box, tenis de masă, baseball, snooker, golf, cricket, darts, fotbal australian, MMA, bowling. Oferta se actualizează cu noi sporturi în funcție de competițiile aflate în desfășurare. În plus, sunt două secțiuni de extrasporturi: divertisment și eSports (League of Legends).

Am aprofundat analiza pe secțiunea fotbal, pentru că majoritatea covârșitoare a pariorilor români joacă constant pe acest sport. În plin sezon, în ofertă sunt sute de partide din România, Austria, Belgia (și campionatul rezervelor), Bulgaria, Croația, Cehia (chiar și liga de tineret), Grecia (primele două ligi), Israel (primele două ligi), Kazahstan, Kosovo, Olanda (3 ligi), Polonia, Portugalia, Rusia (primele două ligi), Slovacia, Elveția, Turcia (4 ligi), Irlanda, Danemarca (2 ligi), Finlanda, Norvegia (2 ligi), toate competițiile importante din America de Sud și din America de Nord, din Asia și din Australia. Meciurilor din campionate li se adaugă celor din cupele naționale.

Sunt și pariuri antepost pe competițiile importante, printre care Liga Campionilor și Europa League, sau FIFA World Cup 2018 (pe câștigătoarea turneului final și pe câștigătoarele grupelor).

Opțiuni de pariere

Fortuna este o agenție online decentă ca și număr al opțiunilor de pariere. La un meci de Liga Campionilor, de exemplu, există, în medie, 115 variante. Operatorul stă mai bine în ceea ce privește oferta de opțiuni de pariere pentru partidele din Liga I (peste 120).

Un meci de importanță medie, precum Concordia Chiajna – FC Voluntari, avea următoarele opțiuni de pariere: rezultatul meciului, pauză/final, număr cornere, handicapuri europene, DNB, pariuri speciale (cum ar fi să câștige din urmă, să câștige ambele reprize, să primească penalty etc.). Existau numeroase opțiuni de pariere pe goluri: ambele marchează, peste/sub, rezultatul meciului și peste/sub, total goluri pe intervale, diferență de scor, total goluri pe echipă, să nu primească gol, prima echipă care înscrie, ultima echipă care înscrie, ș.a.m.d.

În schimb, operatorul nu excelează la capitolul handicapuri asiatice. Revenind la exemplul Chiajna vs Voluntari, existau doar câteva linii: Chiajna – 0.25, Chiajna 0, Chiajna + 0.25, Voluntari – 0.25, Voluntari 0, Voluntari + 0.25.

Există loc de mai bine

Oferta de evenimente pe care se poate paria live este la fel de bogată ca cea pre-meci, în există un neajuns în ceea ce privește pariurile pe meciuri în desfășurare: cel puțin deocamdată, operatorul nu dispune de o platformă de streaming video. De asemenea, în acest moment, nu există decât o aplicație de pariuri mobile pentru Android.

Sunt câteva minusuri, nu exagerat de importante, dar care ne determină să vorbim despre o agenție de pariuri bună, nu despre una din Top 3. În viitor, totul se poate perfecționa și cu siguranță vom face o reevaluare.

Oferte Joma

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.