Unul dintre avantajele pariorilor online este că aceștia beneficiază de tot felul de bonusuri din partea agențiilor la care joacă. Cele mai importante oferte sunt cele de bun venit, dedicate clienților noi.

Aceste oferte sunt foarte diverse. Iată doar câteva exemple:

Oferte echipament JomaOferte Joma
  • este oferit pariu fără risc de 100% în limita a 250 de lei. Dacă primul tău pariu este pierzător, primești înapoi suma mizată sub formă de bonus, iar acesta va trebui rulat de 3 ori pe cote de 1.40+ înainte de a putea fi retras
  • este oferit un bonus de 100% până la 500 de lei la primul depozit, plus bonusuri de 100% pentru următoarele patru depuneri, astfel încât poți încasa până la 1,550 de lei bani suplimentari. Suma depusă trebuie rulată o dată pentru a încasa bonusul, iar apoi întreaga sumă (depozit + bonus) trebuie rulată de 4 ori pe cote de 1.60+ în termen de maxim 60 de zile
  • este oferit un bonus de 100% până la 200 de lei ce este creditat imediat ce depui. Întreaga sumă (depozit + bonus) trebuie rulată de 5 ori pe cote de 1.70+ în decurs de maxim 30 de zile

  • este oferită o cotă mărită de 26.00 pentru victoria unei echipe, în locul celei reale de 3.85, pentru un pariu cu miza fixă de 25 de lei. Dacă pariul este câștigător, primești 650 de lei (25×26.00) din care 96,25 lei ca fonduri reale (25 X 3.85) și 553,75 lei (650-96,25) ca fonduri extra. Vei avea de rulat de 10 ori fondurile extra (5537,5 de lei) pe cote de minim 2.00 înainte de a putea retrage.
  • este oferită o cotă mărită de 50.00 pentru un prim pariu cu miza maximă 4 lei pe selecțiile 1, X sau 2. Dacă pariul plasat de tine este câștigător, primești sub formă de cash câștigurile, iar restul sub formă de pariu gratuit. De exemplu, pariezi 4 lei pe victoria echipei gazdă, la o cotă reală de 2.00. Dacă pariul este câștigător, primești 8 lei cash și alți 182 de lei (50.00 x 4 – 8) sub formă de pariu gratuit. (dacă pariul gratuit este câștigător, primești în cont doar profitul).
  • este oferită o cotă mărită de 60.00 pentru victoria unei echipe, în locul celei reale de 1.20, pentru o miză maximă de 5 lei. Dacă pariul este câștigător, atunci miza va fi returnată, iar profitul va fi creditat sub forma de fonduri extra. Acea sumă suplimentară va trebui rulată o singură dată pe cote de 1.20+ în decurs de maxim 30 de zile. La îndeplinirea condițiilor de rulaj este returnat doar profitul. De exemplu, dacă pariezi 5 lei pe victoria acelei echipe, iar pariul este câștigător, primești înapoi cei 5 lei ca fonduri reale și alți 195 de lei ca fonduri suplimentare. Dacă pariezi cei 195 de lei pe o cotă de 1.80, primești 156 de lei ca fonduri cash.

Aceste exemple au fost luate din ofertele din ultimele luni ale diverșilor operatori. Bonusurile la zi pot fi găsite în secțiunile speciale ale site-urilor care scriu despre casele de pariuri online, cum este aceasta https://pariurix.com/agentii/top-bonus.

Așadar, o ofertă este caracterizată de mărimea sa (suma primită), de tipul fondurilor oferite (fonduri bonus sau fonduri cash, în bani reali) și de condițiile de rulaj, în cazul fondurilor bonus.

De obicei, fondurile bonus sunt mai substanțiale, dar contează foarte mult ce condiții de rulaj au atașate. Chiar și pentru un parior foarte bun este greu să ruleze peste 5.000 de lei pe bilete cu cota finală minimă 2.00. În schimb, un rulaj pe cote minime de 1.20 pare o formalitate, în timp ce un rulaj pe cote minime de 1.40 este realizabil.

Rămâne la latitudinea fiecărui parior să aleagă oferta care este cea mai bună pentru el, dacă optează pentru fonduri suplimentare egale cu un procent din prima depunere, sau dacă alege cota mărită, acolo unde este posibil. Oricare ar fi decizia, ea trebuie să fie luată în cunoștință de cauză, după citirea atentă a termenilor și condițiilor.

Oferte Joma

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.