De multe ori pariorii dau de cote care le plac, dar când vor să profite de ofertă cota de schimbă. În acest articol vă vom explica din ce motive se schimbă cotele și cum puteți folosi acest lucru în avantajul vostru.

De ce se schimbă cotele – Cote de pariere anticipate

Oferte echipament JomaOferte Joma

În funcție de sportul pe care pariați, la un moment dat înainte de desfășurarea evenimentului, o casă de pariuri va oferi un prim preț ( o cotă) pentru eveniment.

În cazul unui meci de tenis pot stabili cotele cu câteva zile înainte de eveniment. În cazul unui meci de fotbal cotele pot fi stabilite cam cu o săptămână înainte. Aceste cote timpurii sau anticipate se vor baza pe probabilitățile rezultatelor. De exemplu, cu două zile înainte de meciul de tenis, cei care stabilesc cotele nu le vor putea împărți la cei doi jucători așa că vor stabili o cotă pentru ambii jucători (1.91).

Ipotetic vorbind, casa de pariuri ar primi în acest caz câte o sumă egală de bani pentru fiecare jucător și va face profit. În acest caz, dacă ar lua o mie de lei pe fiecare jucător, va primi 2000 de lei și va plăti doar 1909 de lei pentru pariul câștigător – un profit garantat de 91 de lei, fără riscuri. În anumite ocazii, exact acest lucru se va întâmpla. Aceasta este o situație relativ simplă și foarte convenabilă pentru casa de pariuri. Dacă fiecare pariu online ar fi așa, munca unei case de pariuri ar fi extrem de ușoară, pe lângă faptul că ar fi foarte profitabilă.

De ce se schimbă cotele – motive ale schimbării cotelor

Cu o oră înainte de un meci de tenis, cotele  arată complet diferit – un jucător poate avea o cotă de 1,66, iar celălalt de 2,1. Așadar, care ar putea fi motivul acestei situații? Există de fapt două motive posibile.

Primul motiv este că s-a întâmplat ceva cu unul dintre jucătorii de la momentul publicării cotei inițiale până acum. Poate că jucătorul nu s-a antrenat din cauza unei accidentări sau unul dintre jucători și-a luxat glezna la antrenament – poate un jucător a oferit informații fie bune, fie proaste despre pregătirea pentru meci. Casele de pariuri vor reacționa la aceste informații și vor schimba cotele în consecință.

Al doilea motiv este că pe unul dintre jucători s-a pariat mult, mult mai mulți bani decât în cazul  celuilalt. Atunci când o casă de pariuri online primește mulți bani pentru un anumit pariu, va avea un pariu neuniform, va pierde într-o parte și va câștiga din altă parte. Va scădea cotele pentru un jucător și le va crește pentru celălalt.

Acest lucru ar trebui să o ajute să-și atingă obiectivul, acela de a ridica cotele. Dacă nu își atinge obiectivul, ar putea scădea iar cota pe acel jucător sau ar putea-o menține așa, considerând că a încasat mulți bani la cote greșite pentru acel jucător.

De ce cota este ridicată pentru un jucător? Unul dintre motive îl constituie greșeala făcută de casa de pariuri, iar cotele inițiale ale acesteia au fost în afara liniei – și acest lucru se poate întâmpla, în special în piețele mai puțin populare. Cu toate acestea, scenariul cel mai probabil este că jucătorul care este susținut este pur și simplu mai popular. Acesta nu trebuie să fie neaparat  bine cunoscut (deși în multe cazuri acest lucru va fi motivul). Un ziar cunoscut poate să mizeze pe faptul că jucătorul câștigă sau un site își poate concentra atenția asupra lui.

De ce se schimbă cotele – cum se poate profita de schimbarea cotelor

Prima modalitate este de a fi la curent cu ultimele știri. Știți că, de exemplu, înaintea meciului de tenis cota pentru jucători era de 1.91. Vă uitați pe site-urile sportive cunoscute și aflați că unul din jucători nu poate juca din cauza unei accidentări. Intrați pe casa de pariuri și verificați dacă cota pe jucătorul care nu este rănit este aceeași. Cotele se vor schimba cu siguranță și veți avea parte de un pariu cu valoare mare.

Cea de-a doua modalitate de a profita este să nu vă lăsați înșelați de falsele schimbări de cote. La începutul unui meci de tenis ambii jucători au aceleași șanse. Cu toate acestea, așa cum am spus mai devreme, un jucător poate avea o cotă de 1.66, iar ceilălalt de 2.1. Nu există niciun motiv pentru o astfel de situație-nu există nicio informație despre accidentări, dar știți că jucătorul a cărui cotă a fost scăzută este un jucător mult mai cunoscut și are mulți urmăritori pe rețelele de socializare și credeți că acest lucru se află în spatele schimbării cotei (ați putea folosi același raționament pentru o echipă populară, cu mulți fani, de fotbal / hadbal / hochei / baschet). În acest caz, primiți o cotă bună pe celălalt jucător, cotă de 2.1, pentru un pariu cu valoare mare, cu șansă reală de 50/50.

Pentru a afla mai multe informații utile despre case de pariuri online, cote, pariuri sportive online, intrați pe 10pariuri.ro și biletu-zilei. Pe aceste site-uri veți putea descoperi și ponturi pariuri, predicții tenis sau cazinouri online, unde puteți juca păcănele online.

Oferte Joma

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.