Soccer Football – International Friendly – Serbia vs Bolivia – Merkur-Arena, Graz, Austria – June 9, 2018 Serbia’s Nikola Milenkovic in action with Bolivia’s Leonardo Vaca REUTERS/Heinz-Peter Bader

Din fericire, a trecut timpul în care pentru a vedea de acasă un meci de fotbal aveam la dispoziție doar televizorul. Dezvoltarea Internetului ne oferă alternative numeroase la statutul de „telespectator”.

Dacă nu ai televizor, sau dacă ești într-un loc în care providerul de cablu nu are în listă televiziunea care transmite un meci pe care nu vrei să îl ratezi, nu e nicio problemă. Te poți conecta la Internet de aproape oriunde de pe glob. Wolrd Wide Web acoperă în ziua de astăzi și teritorii nepopulate. Asta înseamnă că poți vedea partide de fotbal din România și dacă pleci în vacanță în Aruba.

Oferte echipament JomaOferte Joma

Agențiile de pariuri sunt cele mai bune televiziuni de sport

Poți urmări live meciurile care te interesează pe calculator, laptop, tabletă sau telefon mobil. Trebuie doar să știi unde să le cauți. Există mai multe canale, care se diferențiază ca și calitate a imaginii și ca delay al transmisiunilor. Pariorii știu că de departe cea mai bună sursă pentru meciuri live, în afara televizorului, este reprezentată de streamingul video al agențiilor de pariuri online. Imaginea are o calitate foarte bună, iar delay-ul este mic. În plus, în același ecran ai acces în timp real la statistici despre cornere, șuturi pe poartă/spre poartă, cartonașe galbene, eliminări etc.

Cine își deschide un cont nou pe Unibet vede că programul de streaming video live cuprinde aproximativ 30.000 de evenimente sportive pe an, mai multe decât ar fi capabilă să transmită o rețea de televiziuni de sport. Meciurile care pot fi văzute au simbolul unui televizor în dreptul lor. În prezent sunt cinci operatori pe piața din România care au platformă de video streaming live. La ei se pot urmări, printre altele, competiții precum Bundesliga, Ligue 1, Primera Division și NBA, La Liga, Ligue 1, turneul de Grand Slam de la Wimbledon, Liga 1, Serie A și FA Cup, turneele de Grand Slam US Open și Roland Garros, Eurocup și Euroliga de baschet.

Abonament la canalele online

O altă variantă pentru a urmări meciul la o calitate video bună este să îți faci abonament la canalele online ale televiziunilor. De exemplu, Euro 2016 a fost transmis de Dolce Sport. Românii care erau abonați la alt provider de televiziune prin cablu au putut să plătească pentru a vedea pe Internet meciurile de la turneul final găzduit de Franța. Unele televiziuni au aplicații gratuite pentru dispozitivele mobile, care permit vizionarea meciurilor transmise de pe „micul ecran”. Un exemplu este televiziunea națională. Tot ce trebuie să faci este să descarci și să instalezi aplicația.

Sunt și posturi TV internaționale sau competiții importante ce au adoptat sistemul Pay-Per-View. În schimbul plății unei sume de bani, ele oferă posibilitatea de a le urmări anumite transmisiuni proprii de pe orice calculator, Smart TV sau dispozitiv mobil prin intermediul unei aplicații.

Site-uri care preiau meciurile și Youtube

Soccer Football – International Friendly – Austria vs Brazil – Ernst-Happel-Stadion, Vienna, Austria – June 10, 2018 Brazil’s Neymar scores their second goal REUTERS/Leonhard Foeger

O altă alternativă este reprezentată de site-urile care preiau transmisiunile televiziunilor. Meciurile se pot urmări fie prin Sopcast (un plugin pe care îl instalezi pe calculator și funcționează doar pentru Internet Explorer) sau în variantă Flash (trebuie să ai instalată ultima versiune de Flash). Numărul site-urilor care oferă transmisiuni de calitate decentă s-a micșorat în ultima vreme. De multe ori nu vezi acțiunea din cauza bannerelor care se tot deschid pe ecran, iar imaginea se blochează când ți-e lumea mai dragă, cum ar fi în momentul în care un jucător scapă singur cu portarul advers. În plus, aceste site-uri oferă transmisiuni cu delay mare, chiar și de două-trei minute.

Un canal recent pe care se pot urmări meciuri de fotbal este Youtube. Mulți utilizatori preiau transmisiunile televiziunilor, calitatea imaginii fiind bună. De asemenea, pe paginile oficiale ale echipelor se pot vedea meciuri din cantonamentele de pregătire, pe care nu le transmite nicio televiziune, dar care sunt în ofertele caselor de pariuri online.

După cum se vede, nu-i bai dacă nu ai televizor. Tot ce îți trebuie este conexiune la Internet și un calculator sau un dispozitiv mobil. Poți vedea meciurile de oriunde, chiar și din mers, dar nu uita să te uiți mereu și în față!

Oferte Joma

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.