Luptătoarea Alina Vuc a „comis-o” din nou. La Vilnius, în Lituania, și-a apărat cu succes titlul cucerit anul trecut la Campionatul Mondial Militar de lupte. Reșițeanca este din nou campioană mondială!

Alina Vuc a încheiat în stil de mare campioană anul competițional 2017, cu medalia cucerită astăzi la Mondialul militar de lupte. După ce a scris istorie la Paris, pe 24 august, când a cucerit prima medalie pentru luptele feminine românești la un Campionat Mondial, a venit încă o medalie mondială pentru Alina Vuc.
„Felicitări Alina, pentru titlul de campioană mondială, adjudecat al doilea an consecutiv! Suntem mandri de tine! Hai România!”, se arată pe pagina oficială de facebook a Federației Române de Lupte.
Alina Vuc s-a născut la Reșița, pe 4 octombrie 1993, și a fost descoperită și formată de antrenorul Nicolae Constantin, la Clubul Sportiv Municipal Reșița. Din 2012 se pregătește la CSA Steaua București. În acest an, a cucerit medalia de argint la Campionatul Mondial, cea de bronz la Campionatul European și cea de aur la Campionatul Mondial Militar.

Oferte echipament JomaOferte Joma

Foto: FRL

Oferte Joma

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.