Aceasta este întrebarea pe care și-o pune fiecare pasionat de pariuri sportive: Se poate trăi din așa ceva? Răspunsul scurt este da, însă nu orice persoană poate obține astfel de performanțe și problema eternă a acestui fenomen este lipsa oricărei siguranțe. Practic, chiar dacă pariurile sportive nu se bazează în totalitate pe noroc, pariorul are nevoie de foarte multă disciplină, disponibilitate și pricepere, dar și de o bancă inițială care să-i poată permite să-și atingă obiectivele.

Viața de parior profesionist nu este una deloc ușoară și extravagantă, așa cum s-ar crede. Pariorii de succes nu sunt persoane înzestrare cu daruri de la univers, ci sunt persoane extrem de dedicate acestei „meserii”. Profesia de parior full-time este mai mult decât un simplu job: reprezintă un stil de viață. Din moment ce ai ajuns să citești aceste rânduri, este clar că și tu ești interesat de posibilitatea de a trăi din pariuri sportive, așa că vom face o estimare cât se poate de realistă pentru a vedea de ce ai nevoie pentru a putea spera la o asemenea „carieră”.

Oferte echipament JomaOferte Joma

Salariul mediu pe economie în România este de 3393 RON brut, adică aproximativ 2380 RON net. Pentru a-ți lăsa jobul, bănuiesc că ai dori să ai un potențial câștig ceva mai mare decât un salariu obișnuit, ca să merite riscul, nu? Să spunem așadar că ținta ta lunară este obținerea unui profit de 7140 RON, adică de 3 ori mai mare decât salariul mediu net, deci anual, vizezi obținerea unui profit de 85.680 RON.

Media profiturilor obținute pe un rulaj integral al băncii pariorilor profesioniști de top este de 5%. Cu alte cuvinte, dacă ai o bancă inițială de 1.000 RON și după ce rulezi 1.000 RON ai în cont 1.050 RON, înseamnă că te încadrezi în cele mai înalte standarde ale pariorilor iscusiți. Din moment ce te gândești să urmezi o astfel de „carieră”, să presupunem că și tu ești la fel de bun.

Pentru a obține un profit anual de 85.680 RON cu o marjă de câștig de 5% pe rulaj vei avea nevoie să pariezi 1.713.600 RON. Totodată, să luăm în calcul faptul că vei plasa în medie 200 de pariuri pe lună: asta ar însemna 2 pariuri individuale pe 100 de meciuri diferite, ceea ce înseamnă că va trebui să analizezi 25 de evenimente sportive săptămânal.

Acum, împărțind rulajul necesar de 1.713.600 RON la cele 2400 de pariuri plasate anual, aflăm miza pe care ar trebui să o joci pe fiecare bilet, și anume 714 RON. În acest moment putem calcula banca inițială de care ai avea nevoie pentru a începe această strategie, într-o manieră cât mai precaută. Pariorii profesioniști mizează între 1% și 5% din bancă pe fiecare pariu, așa că tu, începător fiind, vrei să începi cu cel mult 2%. În exemplul nostru, dacă 2% înseamnă 714 RON, banca ta inițială ar trebui să fie de 35.700 RON, adică echivalentul a aproximativ 7.800 de Euro.

Să spunem că poți face rost de această sumă pentru a începe și că mai ai și alți bani puși deoparte pentru a putea trăi un an de zile fără nici o sursă de venit, însă crezi că ești în stare să analizezi serios 25 de meciuri pe săptămână? Hai să spunem că te inspiri de pe site-uri cu analize și predicții de calitate precum este cazul site-ului https://PariuriX.com, însă tot vei avea mult de furcă pentru a monitoriza toate aceste evenimente.

Crezi că vei fi capabil să-ți continui viața în mod normal și să respecți strategia atunci când vei pierde, să zicem, 10 pariuri consecutive de câte 714 RON, doar pentru că te afli într-un moment al variației negative (sau ghinion)?

Crezi că familia te-ar înțelege dacă alegi să o iei pe o astfel de cale? Crezi că te-ar sprijini cei dragi chiar și atunci când te vor vedea nervos sau descurajat? Ce vei face dacă lucrurile nu merg așa cum te-ai așteptat, și pierzi toate aceste fonduri? Merită oare să te supui unui astfel de stres continuu și să riști atât de mult pentru a încerca să-ți asiguri traiul?

Gândește-te că dacă ar fi atât de simplu pe cât pare, nu ar mai exista atâtea case de pariuri sportive… Înainte de a face o astfel de mișcare, încearcă să pui în practică un astfel de scenariu, însă plecând de la o bancă inițială foarte mică, care să te ajute să-ți ții o evidență clară a pariurilor plasate și totodată să te antreneze pentru viitor. Dacă rezultatele tale vor fi excelente la sfârșit de an, încearcă să repeți performanța în anul următor cu o bancă ceva mai mare. În final, dacă vei trece cu brio și de cel de-al doilea test, mă gândesc că vei știi singuri ce ai de făcut în continuare. Mult succes!

Oferte Joma

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.