Unul dintre sfaturile pe care le găsește orice parior care caută să-și îmbunătățească strategia este să nu parieze pe echipa favorită. Acest lucru se datorează faptului că emoția și subiectivismul extrem al suporterilor le încețoșează discernământul acestora de cele mai multe ori. Cu alte cuvinte, dacă ești susținătorul unei echipe, de fiecare dată vei căuta să vezi numai argumentele care sunt în favoarea respectivei echipe. O astfel de abordare este dezastruoasă în economia succesului în pariuri și de aceea, este foarte bine să fi evitată.

Partea interesantă este că am cunoscut un parior care de foarte multe ori făcea contrariul, adică nu paria pe victoria echipei preferate, ci pe eșecul acesteia, în anumite momente. Spre exemplu, îmi aduc aminte de o astfel de întâmplare petrecută aproximativ în urmă cu un deceniu. Eram pe stadionul Ghencea, la un meci al stelei, și m-am întâlnit din întâmplare cu pariorul cu pricina. L-am întrebat: „Ce crezi că facem?” iar el mi-a răspuns spunând: „E destul de greu, putem să batem dar na, cine știe. Oricum, eu sunt acoperit pentru că am luat X2, așa că dacă nu-i batem, măcar o să câștig la pariuri; deși eu aș prefera să pierd banii și să bată Steaua.”

Oferte echipament JomaOferte Joma

Când l-am întrebat de ce face acest lucru, mi-a răspuns astfel: „Fac asta ca să nu mai fiu foarte supărat după meciuri. Mă consum foarte mult, așa măcar reușesc să văd o parte pozitivă indiferent de rezultat.” Ei bine, această manieră bizară de a gestiona pariurile este destul de rară și astăzi, însă am observat că există și alți pariori care abordează această cale.

În orice caz, cel mai indicat ar fi pentru ca fiecare parior, indiferent de strategia și ponturile pe care le joacă, să se asigure că speculează de fiecare dată cele mai mari cote din piață atunci când pariază. La fel de atent trebuie să fie și la ofertele și facilitățile care l-ar putea ajuta să-și rotunjească veniturile. Pentru a putea face acest lucruri, pariorul trebuie să-și deschidă conturi, pe care să le și verifice, la casele de pariuri online de top licențiate în România la ONJN:

  • Platforma de Betting Exchange de la Betfair îți permite să creezi cote și să le vinzi altor utilizatori, sau să cumperi cotele altora; totodată, vei găsi câteva facilități foarte interesante în secțiunea Sportsbook – de pariuri în cotă fixă.
  • Agenția Betano îți propune zilnic cote la care casa oprește comision aproximativ 0% și dispune de o aplicație pentru mobil sau tabletă de pe care poți plasa pariuri cu comandă vocală.
  • Casa de pariuri online Unibet are una dintre cele mai vaste oferte de pariuri, cu precădere pe handicapurile asiatice, oferindu-le jucătorilor un control foarte bun asupra pronosticurilor jucate.
  • La operatorul Netbet vei găsi numeroase partide și piețe rapide de pariuri live la orice oră din zi sau din noapte, iar dacă vrei să închizi pariurile înainte de termen, poți folosi funcția de Cash Out parțial
  • Dacă ești înnebunit după oferte, la agenția de pariuri Sportingbet vei putea revendica zilnic o ofertă, iar dacă închei săptămâna pe minus, poți fi eligibil pentru o rambursare parțială a sumelor jucate.

Nu uita că înainte de toate ar trebui să citești cu atenție recenziile caselor de pariuri online de top realizate de către specialiștii din cadrul celei mai mari și mai active comunități de pariori de la noi din țară, pentru a afla toate punctele forte ale fiecărui operator și pentru a putea profita la maxim de ceea ce îți oferă piața românească de pariuri online. Tot acolo vei găsi și numeroase articole educative, care te vor ajuta să-ți începi drumul spre succes cu dreptul. Multă baftă și inspirație, cât cuprinde!

PariuriX.com promovează parierea responsabilă și vă recomandă să nu jucați mai mult de 10% din veniturile lunare. Pariurile pot avea consecințe financiare și pot cauza dependență. Vă rugăm să jucați responsabil!

Oferte Joma

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.